LensOn.com utsedd till "Årets e-handlare" för tredje året i rad

10 Dec, 2009

Konsumenterna på PriceRunner.se har för tredje året i rad utsett LensOn.com till "Årets e-handlare". Utmärkelsen delas ut inom elva kategorier till de återförsäljare som fått högst konsumentbetyg på PriceRunner.se. LensOn.com fick återigen högst betyg inom kategorin Kontaktlinser. Betyget slutade på 4,51 av maximalt 5.

"Vi är väldigt glada och stolta över utmärkelsen och det faktum att vi får priset för tredje året i rad. Under året har vår tjänst förbättrats och vi har fått mycket positiv respons från kunderna, vilket lett till en tillväxt på närmare 60%. Denna "kundernas utmärkelse" är en härlig avrundning på året", säger Kim Persson, VD LensOn AB.

"Vi är oerhört glada att många av våra användare hjälper andra konsumenter till bättre affärer genom att lämna omdömen om butiker och produkter. Redan nu är detta en betydelsefull faktor vid ett inköp och det kommer att bli viktigare och viktigare framöver", säger Peter Carlsson, vd på PriceRunner.


Utmärkelsen baseras på konsumenters egna upplevelser av köp från e-handlaren. Totalt betygsätter konsumenterna 16 olika parametrar vid köptillfället och efter leverans. De bolagen med högst snittbetyg blir "Årets e-handlare".

Ytterligare information lämnas av:
Kim Persson, VD LensOn AB
Mobiltelefon: 0732-505021, E-post: kim.persson@lenson.com

Om LensOn AB
LensOn AB grundades 2004 och har sitt lager och huvudkontor i Stockholm. Affärsidén är att, via e-handel, erbjuda marknadens smidigaste, tryggaste och prisvärda alternativ vid köp av kontaktlinser. Företaget säljer över 50000 artiklar till kunder i Norden och övriga Europa.