WRAP International AB erhåller ännu en stor order från Kina till ett värde av 1,6 miljoner kr

8 Feb, 2010

WRAP International AB har via sin agent i Kina erhållit beställningar från kinesiska kunder till ett totalt ordervärde på 1,6 miljoner kronor. Beställningarna omfattar försäljning av programvaran ”WRAP Spectrum Management”.


Vi är naturligtvis glada och stolta över dessa stora beställningar – säger VD Göran Olsson, WRAP International. Utanför Norden är Kina är den största marknaden för oss. Vi har sedan tidigare ett antal kunder i Kina och i januari 2009 tog vi en order på 3 miljoner kr. Dessa stora ordar befäster ytterligare vår starka position i Kina. Vi har bearbetat den kinesiska marknaden under flera år och är nu en känd aktör inom vårt tekniska område.


För mer information se www.wrap.se eller kontakta Ann-Charlotte Johannesson, Marknadschef 0736-55 91 64 eller Göran Olsson, VD 0730-31 2098


WRAP International är en ledande leverantör av mjukvaruverktyg för att planera, optimera och driva radiobaserade nätverk – med optimal tillförlitlighet och bästa totalekonomi. Våra kunder är företag och organisationer där radioteknik är fundamental för verksamheten – oavsett tillämpningsområde. Vi finns i Linköping, Växjö och Göteborg och har kunder i mer än 30 länder inom de tre segmenten: Försvar, Civila myndigheter och Telekommunikation.