Johan Vikman blir ny styrelseledamot i kontaktlinsföretaget LensOn.com

28 Jun, 2010

Nätbaserade kontaktlinsbutiken LensOn.com har sedan lanseringen år 2005 visat stark tillväxt och är idag etablerad som en av Nordens största e-handelsföretag för kontaktlinser. Vid årsstämman som hölls den 22 juni, valdes Johan Vikman till ny ledamot.

Johan Vikman är 42 år och har tidigare varit VD för börsbolaget Fenix Outdoor samt Naturkompaniet. Idag är Johan Vikman VD och grundare av Travel Heroes Store som är Nordens första butikskedja för reseutrustning.

"Johans erfarenhet och framgångsrika karriär inom retail i kombination med hans entreprenöriella läggning gör honom till rätt person på rätt plats i och med inträdet i LensOns styrelse. Det är därför ett sant nöje att välkomna honom ombord!”, säger Jan Looström, Styrelseordförande i LensOn.

”Att få vara med och försöka bidra till LensOns fortsatta expansion känns mycket stimulerande, förhoppningsvis kan vi på Travel Heroes också dra lärdom av LensOns stora framgångar inom e-handel”, säger Johan Vikman, ny ledamot i LensOn.

Ytterligare information lämnas av:
Jan Looström, Styrelseordförande, LensOn AB
Mobiltelefon: 070-733 15 40

Om LensOn AB
LensOn AB grundades 2004 och har sitt lager och huvudkontor i Stockholm. Affärsidén är att via nätet erbjuda allt för en bättre och bekvämare linsvardag. Företaget säljer över 50 000 artiklar till kunder i Norden och övriga Europa. LensOn har av besökarna på konsumentsajten Pricerunner.se, tre år i rad (2007, 2008 & 2009)blivit utsedda till Årets e-handlare inom kategorin kontaktlinser.